BSO Bukkum

LRKP nummer:
BSO: 169375274

 

 

Uitdagend aanbod!

Kinderen willen wat anders als ze ongeveer 8 jaar oud zijn. Lekker met elkaar bezig zijn in een andere omgeving dan bij de jongere BSO kinderen! Daarom hebben wij BSO Bukkum, ook bekend als BSO Bikse Kidz! Daar kunnen kinderen binnen en buiten volop spelen en van alles ontdekken!

In het scoutinggebouw hebben wij de beschikking over meerdere ruimtes waar de kinderen kunnen kiezen uit verschillende activiteiten. De kinderen kunnen na schooltijd even lekker bij kletsen met ons team, wat eten en drinken en dan van alles ondernemen. Er worden regelmatig workshops georganiseerd: wij hebben daarbij de beschikking over een gymzaal voor het sporten en een keuken waar we de allerlekkerste dingen bereiden.

Buiten is een groot veld waar kinderen kunnen sporten, spelen, timmeren of gezellige spelletjes kunnen doen. Ook is er een bos dichtbij het gebouw waar we regelmatig activiteiten organiseren.

Kinderen kunnen met toestemming van de ouders zelfstandig naar Den Bukkum komen of worden van school gehaald door onze medewerkers. Het team is gespecialiseerd in de begeleiding van deze groep kinderen!

  1. Vragen

    Heeft u vragen over onze kinderopvang? Vul uw gegevens hieronder in dan nemen wij contact met u op.

  2. Ongeldige invoer
  3. Ongeldige invoer
  4. Ongeldige invoer
Website gerealiseerd door: websitesvoorschool.nl