• LocatieDriehoek

Kindcentrum

De Driehoek

LRKP nummers v.a. 1 november 2015
KDV: 877442393
BSO: 143865328

 

 

Kinderdagverblijf De Driehoek

In basisschool De Driehoek bieden wij  het complete kinderopvangaanbod voor kinderen vanaf de babyleeftijd tot aan het einde van de basisschool. In de nieuwe school in de Gelderakkers werken wij samen met het team van basisschool De Driehoek.

Verrassend is de eerste reactie, die ouders geven als zij in de twee groepsruimtes voor de kinderen van 0 tot 4 jaar komen! Verrassend, omdat de ruimtes knus en gezellig zijn mede door de karakteristieke nostalgische sfeer van het gebouw! Bovendien is het een kleinschalige voorziening, waar met name ’s ochtends de oudere kinderen activiteiten in de ene ruimte aangeboden krijgen en ’s middags vaak samen met de jongste kinderen spelen. Ook de ontvangst ’s ochtends en het ophalen ’s middags is meestal in de groepsruimte waar de kleintjes de hele dag verblijven.

Samen in één gebouw

's Ochtends krijgen alle peuters een aanbod aan de hand van thema's, gebaseerd op het voorschoolse programma Peuterplein. Spelenderwijs worden de peuters gestimuleerd om steeds meer woordjes te leren, kleuren te benoemen en andere vaardigheden op te doen, waardoor de aansluiting op groep 1 alleen maar makkelijker wordt! 

De overgang voor de peuters naar groep 1 van de basisschool wordt makkelijker voor uw kind omdat de ruimtes direct aan elkaar grenzen. Het gebouw biedt een goede basis om kinderen op een vertrouwde manier elkaar te laten ontmoeten en biedt de mogelijkheid om op een speelse manier van elkaar te leren.

Onze medewerkers kunnen in deze omgeving de kinderen heel goed begeleiden en uitdagen om het beste uit zichzelf te halen! Vaak werken we samen met onderwijs aan dezelfde thema's, die binnen De Driehoek terug te vinden zijn. Samenwerking vinden we belangrijk om het kind als spil in het geheel te houden.

Bengeltjes
Boefjes
Hal
Buiten

Buitenschoolse opvang De Driehoek

In De Driehoek kunnen de kinderen dagelijks vóór en na schooltijd bij de BSO terecht! In het prachtige gebouw zijn meerdere ruimtes beschikbaar om de kinderen een prachtig aanbod te bieden! Er wordt volop gesport en in de directe buitenomgeving werken wij net als de school samen met 't Schop. Ook maken de kinderen regelmatig uitstapjes naar de bossen en de kinderboerderij! Uiteraard zijn de kinderen ook in de schoolvakanties en tijdens studiedagen van harte welkom!

In BSO De Driehoek kunnen dagelijks 40 kinderen opgevangen en begeleid worden. 

BSO Eigenwijsje
Naschoolse Sport
Buiten Speelplaats
Buiten Spelen
Sporten Met Miel

  1. Vragen

    Heeft u vragen over onze kinderopvang? Vul uw gegevens hieronder in dan nemen wij contact met u op.

  2. Ongeldige invoer
  3. Ongeldige invoer
  4. Ongeldige invoer
Website gerealiseerd door: websitesvoorschool.nl