Samenwijs

De Vlinderakker

Biest-houtakker

 

 

Over Samenwijs De Vlinderakker

De kinderen en medewerkers van de basisschool en de kinderopvang gaan vaak even bij elkaar ‘buurten’. Ook vanuit het ontmoetingscentrum ‘Ome Toon’ worden wij met open armen ontvangen, waardoor de kinderen daar ook de verbinding tussen jong en oud maken!

In dit kindcentrum stellen de basisschool en de kinderdagopvang, met daarbij de peuteropvang, voor- tussen- en naschoolse opvang, zich als doel om uw kind zo te begeleiden en (spelenderwijs) te laten leren dat het een hele goede start kan maken op weg naar zijn toekomst. Ieder kind is uniek en daarom proberen wij uw kind het maatwerk te bieden dat het verdient om zich veilig en op zijn plek te voelen!

Samenwijs opvang biedt kinderdagopvang in een verticale groep (0-4-jarigen) en daarnaast een groep waar ook peuteropvang wordt geboden aan de peuters vanaf 2 jaar. De buitenschoolse opvang is er voor de kinderen die naar de basisschool gaan. Zij hebben de beschikking over dezelfde ruimte waar peuteropvang wordt geboden en daarnaast maken zij ook gebruik van de mogelijkheden, die binnen de basisschool aanwezig zijn.

Alle kinderen kunnen dagelijks terecht van 7.30 uur tot 18.30 uur (in overleg zijn aangepaste openingstijden mogelijk)!

Tussen schoolse opvang bij De Vlinderakker 
Samenwijs opvang verzorgt de tussen schoolse opvang (TSO) op Basisschool de Vlinderakker in een gezellige sfeer. Ontspanning staat voorop, maar we bieden ook allerlei leuke activiteiten aan, waarbij er bijvoorbeeld regelmatig een beweegspecialist aanwezig is die actief met de kinderen aan de slag gaat!

Op het Leerplein eten alle kinderen hun zelf meegebrachte lunch. Een gezonde lunch willen we benadrukken!
Voor wat te drinken wordt gezorgd.

Wanneer u vragen heeft over de TSO dan horen wij dat graag!

Inschrijven voor de TSO? Klik hier.

 

  1. Vragen

    Heeft u vragen over onze kinderopvang? Vul uw gegevens hieronder in dan nemen wij contact met u op.

  2. Ongeldige invoer
  3. Ongeldige invoer
  4. Ongeldige invoer

Samenwijs opvang
Schoolstraat 38
5081 VH Hilvarenbeek
info.opvang@stichtingsamenwijs.nl
Tel. 013-5057500

Logo Geschillenvrij 2017

Website gerealiseerd door: websitesvoorschool.nl